Ulica

logo for Ulica som leverer solcellepaneler Ulica Solar Science Technology er et kinesisk firma, der producerer alle komponenter til solcellepaneler. Selskabet er et underselskab af Shanshan Group, som er et af de 500 største firmaer i Kina.


Ulica forsker og udvikler aktivt nye solcellekonstruktioner og flytter grænsen for det mulige. Forskningsholdet hos Ulica består af tekniske eksperter, PhD'er og senioringeniører inden for solenergiområdet. Selskabet har 17 patenter på ny solcelleteknologi og forskning er helt centralt for Ulicas virke.


Ulica blev grundlagt i 2005 og har siden søgt at blive global markedsleder i produktionen og udviklingen af solceller. Ulicas produkter er omfattet af mange internationale certificeringer som CE, IEC 61215 & IEC 61730/TÜ, UL, ISO9001, CEC og CGC erhvervet i tæt samarbejde med Shanghai Donghua University.


"Integritet, Innovation, Engagement og Ansvar" er Ulicas nøgleværdier, og selskabet har en entusiastisk medarbejderkultur omkring et rent og spirituelt miljø som en forlængelse af firmaets asiatiske rødder.


Ulicas produktionskapacitet forventes med ny europæisk teknologi at stige med omkring 200 procent fra 2011 til 2012.


Læs mere på Ulicas hjemmeside.


SMA

logo for SMA som leverer invertere eller vekselrettere til solcelleanlæg

SMA var i 2008 den første storproducent af photovoltaiske vekselrettere, som blev noteret i Prime Standard på Frankfurter Wertpapierbörse. Som globalt markedsledende firma producerer og sælger SMA solcelleprodukter som photovoltaiske vekselrettere og overvågningssystemer til photovoltaiske faciliteter.


SMA fører alle typer vekselrettere til brug for både vindenergi og solenergi og i både lukkede og åbne kredsløb. Firmaet omsatte 1.9 milliarder euro i 2010 og er både teknologisk og kvalitetsmæssigt markedsførende.


SMA har hovedsæde i Niestetal, Kassel og er repræsenteret i nitten lande på fire kontinenter med en stab for 5.300 medarbejdere. Selskabet har produktionsfaciliteter i Tyskland, USA og Polen og har en produktionsfleksibilitet, der gør, at de nøje kan følge markedets efterspørgsel.


Læs mere på SMA's hjemmeside.


Kostal Solar Electric

logo for SMA som leverer invertere eller vekselrettere til solcelleanlæg Kostal Solar Electric er med sit hovedsæde i Freiburg en familiejet virksomhed siden Leopold Kostals grundlæggelse i 1912. Med en begyndelse som leverandør af elektriske komponenter til blandt andet biler, har virksomheden sidenhen haft en tilstedeværelse på solcellemarkedet. Erfaringerne fra produktionen af elektriske komponent-løsninger har gjort Kostal Solar Electric i stand til at springe ind på solcellemarkedet med det resultat, at selskabet leverer kvalitetsløsninger til en fornuftig pris.


Dansk Solar Teknik forhandler vekselrettere af Kostal Pico-serien.


Du kan læse mere på Kostal Solar Electrics hjemmeside.


Fronius

logo for SMA som leverer invertere eller vekselrettere til solcelleanlæg Fronius leverer professionelle løsninger på elektricitetsområdet: svejsningsløsninger med laser, plasma og elektricitet, opladningssystemer til industrielle batterier og en vifte af produkter til solcelleområdet.


Østrigske Fronius blev etableret i 1945 - umiddelbart efter krigens afslutning i et frit Østrig - med fokus på svejsningsprodukter men har siden anvendt selskabets betragtelige erfaring og know-how til at trænge ind på andre relaterede områder. Stifteren Günter Fronius lægger stadigvæk navn til firmaet.


Du kan læse mere på Fronius' hjemmeside.


Danfoss

logo for SMA som leverer invertere eller vekselrettere til solcelleanlæg Danfoss er den store danske leverandør af kvalitetsprodukter inden for en række brancher. Selskabet blev stiftet i 1933 af Mads Clausen og har siden beskæftiget sig med den absolutte teknologiske top. Selvom Danfoss er mest kendt for termostater, så udvikler og forhandler virksomheden også løsninger til høndtering af vedvarende energi såsom solcelleanlæg.


Vi benytter Danfoss' TLX PRO-inverter; inverteren er i modsætning til andre lignende produkter tre-faset med mulighed for en løbende udvidelse af effekten. Danfoss TLF PRO er et solidt dansk produkt.


Du kan læse mere om Danfoss på deres hjemmeside.


JUAL

Jual leverer specialløsninger indenfor montage til solcelleanlæg Jual A/S er et dansk firma, som producerer og forhandler blandt andet befæstelsesløsninger til forskellige typer tag. Med fyrre år på bagen har JUAL erhvervet sig en know-how på området, som kun få firmaer kan matche. Dansk Solar Teknik bruger blandt andet JUALs montageudstyr til befæstelse på paptag. Udstyret er af en væsentlig højere kvalitet end tilsvarende produkter på det danske marked.


I samarbejde med JUAL har Dansk Solar Teknik udviklet DSTRegnfang, som er et tilsyneladende enkelt produkt, der maksimerer tagudnyttelsen ved at tillade montage af solcellepaneler næsten helt ud til tagets kant.


Du kan læse mere om JUAL på deres hjemmeside.


Würth

Würth leverer montageudstyr til solcelleanlæg Den globale Würth-gruppe består af 410 selskaber i 84 forskellige lande og beskæftiger mere end 65.000 medarbejdere. Efter en hård periode i forbindelse med den globale finanskrise voksede Würth i 2010 med 14,2% på grund af et skarpt fokus på investering og udvikling.


Würth-gruppen er markedsledende inden for sin kerneforretning, som består af salg af montage- og befæstelsesmaterialer. Selskabet forhandler bolte og skruer og helt op til specifikke montagesystemer som for eksempel til solcellepaneler.


Würth ejer en af verdens største private samlinger af moderne kunst; de udstilles i Kunsthalle Würth i byen Schwäbisch og på Museum Würth, der er en integreret del af koncernhovedsædet i Künzelsau samt i de forskellige landes kunst- og kulturfora.


Würth i Danmark er et veletableret firma, som selv i finanskrisen generede millionoverskud.


Læs mere på Würths hjemmeside.


EWS

ews leverer fuldstændige solcelleløsninger Alle SMA-produkter køber vi hjem gennem tyske EWS, som er et velrenommeret og sobert firma, der blandt andet leverer løsninger og komponenter til alternativ energi. EWS blev grundlagt i 1960 af brødrene Wigele og har lige siden været i familieeje. Selskabet er løbende blevet udvidet og har i dag afdelinger i asien, østeuropa og USA. Hovedsædet ligger i Uhingen.


EWS støtter en række gode formål; udbredelse af solenergi er blot et tiltag. Selskabet støtter foreningen Heart for Children, der huser forældreløse i Uganda. Firmaet sponsorerer endvidere EWS Arena, som er en moderne sports- og kulturhal. Lige siden selskabets grundlæggelse har det været forankret i lokalsamfundet og haft et sigte, der rækker ud over det rent forretningsmæssige.


Se nærmere på ews' hjemmeside.