Hvorfor solceller?

Naturligvis har solceller en positiv klang i al almindelighed, men det er ikke ligegyldig hvem der monterer og hvad der ligger til grund for valget af produkterne, ordentlig projektering og montage er en tillidssag, vore private kunder har i mange tilfælde understreget via kundetilfredshed undersøgelser og trustpilot at vi er en troværdig medspiller.

Vi er endda kåret som ” bedst i kategori” hvilket vi er meget stolte over.

Økonomi

Rent økonomisk er der god grund til at investere i sådan et anlæg. En korrekt optimeret løsning giver det en mulighed for at opnå en forrentning på op imod 10-15% (intern rente) + afskrivningen. Dansk Solar Teknik har stor erfaring med at beregne både ydelse og økonomi i erhvervs anlæg. Bemærk at der i 2013 kan afskrives med hele 115%, denne ordning stopper ved udgangen af året.

Hvem er vi?

Med en solid base i Midtjylland er Dansk Solar Teknik et landsdækkende firma, som forhandler solceller og solcelleanlæg til private og virksomheder. Vi forbereder, leverer og installerer solcelleanlæg fra første forespørgsel til sidste møtrik. Vi håndterer opmåling, udregning og alle andre tekniske forhold omkring dit solcelleanlæg. Vi gør det nemt for dig at gavne miljøet og spare penge samtidig.

Vi leverer en løsning der matcher dine ønsker og behov, som del af et projekt eller nøglefærdigt anlæg. Vi ser ikke blot på solcelleanlægget men på hele projektet da man ved eksempelvis at benytte en anden type befæstelse kan spare mandetimer eller materiale omkostninger på resten af projektet og derved opnå den optimale totaløkonomi. Vores eget montageteam har stor erfaring på alle tagtyper er effektive og monterer i henhold til lovens anbefalinger og er detaljeorienterede så det ikke blot ser godt ud men også fungerer optimalt i hele anlæggets levetid. Med ordentlig Koordinering mellem forskellige faggrupper sikrer vi at det går så smertefrit og så effektivt som muligt.

Vi fokuserer på alle målgrupper fra private til erhverv og landbrug. Ingen opgave er for lille eller for stor; vi favner kompetencemæssigt meget bredt.

Udgangspunktet er dit nuværende el forbrug, der tages højde for hvornår på dagen og året der forbruges og produceres således det bedste match findes og højeste forrentning opnås. Der laves beregninger b.la i PV-sol der er sammenligningsgrundlag for langt de fleste producenter. Ud fra beregningerne kan man dimensionere anlægget og se hvor stor forskel der er på afkast fra de forskellige producenter

Vi leverer med fuld montering af solcellepaneler og efterfølgende rådgivning om, hvordan du får mest ud af dit solcelleanlæg. Hos os får du en personlig betjening med fokus på, at det skal være nemt og givtigt at komme i gang med at spare på el-regningen og gavne miljøet. Dansk Solar Teknik er det grønne alternativ.

Efter i mange år at have været en besværlig teknologi er solceller nu endelig blevet en reel mulighed til at dække store og små virksomheder, bedrifter og privates energiforbrug. Med lave priser og høj ydeevne på solcelleanlægget kan Dansk Solar Teknik levere en komplet løsning.

Vi leverer solcelleanlæg med tredive års garanti, og alt vores udstyr er af højeste kvalitet. Driften af solcelleanlægget er fuldautomatisk men via din bærbare computer kan du følge el-produktionen fra minut til minut.

+45 87 300 303
info@risskovteknik.dk
    Dansk solar teknik ApS er lukket. Dansk solar teknik ApS har med en tidligere sammenarbejdes partner, Risskov teknik & solar ApS, lavet en aftale om at henvise tidligere kunder vedrørende ophørslen af firmaet.