Invertere fra danske Danfoss, tyske SMA, Kostal Solar Electric og østrigske Fronius

Dansk Solar Teknik anvender invertere fra de tyske firmaer SMA, Fronius og Kostal Electric og fra danske Danfoss. Alt afhængig af dit valg af effekt benytter vi forskellige invertere med en ydeevne, der passer til dit solcelleanlæg. En inverter kaldes også for en vekselretter, og den omdanner panelernes jævnstrømsenergi til anvendelig vekselsstrømsenergi.

 

SMA

SMAs inverter til dit solcelleanlæg kan både installeres indendørs og udendørs. Virkningsgraden er op til 97%, og den har et integreret temperaturhåndteringsystem kaldet OptiCool, som automatisk regulerer enhedens temperatur.

 

Inverteren kan aktiveres med et let bank, så du kan få informationer om den potentielle maksimaleffekt og aktuel energiproduktion. SMAs OptiTrac-funktion arbejder konstant med automatisk at regulere effekterne, så solcelleanlæggets energiproduktion er optimal.

 

De tekniske specifikationer for inverteren og dit solcelleanlæg kan læses på SMAs hjemmeside.

 

Kostal og Centrosolar

Kostal Solar Electric producerer inverteren Kostal Pico 5.5. Vekselretteren er tre-faset og med en virkningsgrad på 96,2%. Den kommer med et integreret modul til egenovervågning med datalog og web-integration.

 

Vi fører også Kostal-invertere af mærket Centrosolar. Centrosolar er et stort tysk solcellefirma, som i så vid udstrækning benytter Kostals invertere, at de har deres egen OEM-version af Kostals produktserie.

 

Centrosolar er certificeret forhandler af Kostals invertere og på grund af lang leveringstid fra Kostal, benytter vi også Centrosolar-invertere - da inverterne er identisk med Kostals produktrække. Garantiforpligtelsen opretholdes af Kostal Solar Electric. Du kan se nærmere på Centrosolars licens-aftale med Kostal her.

 

Du kan læse om de tekniske specifikationer for inverteren på Kostals hjemmeside.


Fronius

Vi anvender Fronius' vekselretter IG PLUS 60 V2.

 

IG PLUS 60 er en robust arbejdshest. På alle væsentlige parametre - effektivitet, holdbarhed og ydelse under skiftende temperaturforhold - scorer IG PLUS højt. Den har en maksimal udnyttelsesgrad på 95,9% og falder ikke under 90%.

 

Du kan læse om Fronius' inverter i databladet.

 

Danfoss

Danfoss' TLX PRO-inverter har en virkningsgrad på 98%. Den er tre-faset og fremtidssikret. Hvor mange store solcelleanlæg skal bruge flere invertere, så kan TLX PRO håndtere større krav til ydelsen. Inverteren har integreret internet-overvågning, hvor brugeren kan tilgå driftsoplysninger via Danfoss' web interface.

 

Du kan læse mere i Danfoss' factsheet om TLX-serien.

 

Du kan læse om alle vores leverandører her

et udsnit af forskellige solcelle invertere eller vekselrettere

solcelle inverter eller vekselretter fra tyske SMA
SMA SB3000-TL21
solcelle inverter eller vekselretter fra tyske Costal Piko
Kostal Piko 5.5

solcelle inverter eller vekselretter fra tyske Costal Piko
Centrosolar Kostal Piko 5.5 af mærket PowerStocc PS Excellent

solcelle inverter eller vekselretter fra tyske Fronius
Fronius IG PLUS

solcelle inverter eller vekselretter fra danske Danfoss
Danfoss TLX