Avancerede montagesystemer fra DSTi, tyske Wurth og danske Jual

Würth leverer montageudstyr til solcelleanlægVi benytter kvalitetssikrede montagesystemer fra den globale koncern Würth. Løsningerne er gennemarbejdede og produceret til formålet at lægge solpaneler på et tag. Systemerne er ligeledes omfattet af din garanti.

 

Vælger du gør-det-selv-løsningen vil du finde, at Würths systemer er fleksible og nemme at arbejde med. Du kan se mere i Würths film om opsætning af et solcelleanlæg

 

Jual leverer specialløsninger indenfor montage til solcelleanlægPå paptag bruger vi endvidere kvalitetsløsninger fra danske Jual. I et innovativt samarbejde er vi gået sammen med den store dansk engros-leverandør på monteringsområdet; sammen udvikler vi et nyt monteringssystem til solceller - til gavn for vores kunder. Jual er et firma, som specifikt arbejder med monteringssystemer til hustage, og vi forventer os meget af samarbejdet.

 

Dansk Solar Teknik har udviklet en særlig form for tagrende under navnet DSTRegnfang. Solcellepaneler på taget vil normalt være begrænset i antal kvadratmeter, fordi regnvand kan falde hen over tagrenden fra panelet. Vi har derfor udviklet en særlig form for tagrende, som monteret på huset løser problemet.

 

Vi har ligeledes sat fokus på solcelleanlæggets æstetiske egenskaber. Derfor matcher tagrenden de sorte og spejlblanke paneler med det resultat, at hele taget kan dækkes af paneler. Det normale brug mellem tagflade og panel, som forekommer med mere traditionelle løsninger, kan du derfor eliminere ved at vælge vores løsning. Ligeledes har tagrenden dén effekt, at du kan placere flere solpaneler på dit husttag, end du ellers ville kunne.

 

I vores gratis tilbud kan du læse om det er muligt og praktisk at få Dansk Solar Tekniks tagrender i smuk kombination med dine solcellepaneler.

 

Læs på JUALs hjemmeside


Læs mere på Würths hjemmeside


Du kan læse om alle vores leverandører her

Et tilsyneladende enkelt princip står bag DSTRegnfang - en standardløsning til vandopsamling, der sikrer en større tagudnyttelse